Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2011 11:33 - ЕНЕРГИЙНИТЕ СЪВЕТИ НА КИМ
Автор: kolekciaotznania Категория: Хоби   
Прочетен: 5779 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 27.06.2011 09:10


Полезен енергиен съвет 1:
Изключете се от всичко днес докато пътувате. Вместо това, използвайте времето, за да поразмишлявате върху вътрешния и външния си мир. Отбележете как се чувствате при пристигането в крайната си цел.

Полезен енергиен съвет 2: Животът преминава през спокойни коридори – ако искате да узнаете кое решение подкрепя жизнеността, запитайте се дали то ще ви донесе вътрешен мир. Ако отговорът е да, следвайте го!
       Полезен енергиен съвет 3: Следващият път когато се насочите към дейност, която сякаш осигурява пауза в ежедневния живот, проверете усещанията в тялото си, преди и след тази дейност, и ще видите, че това е било наистина ползотворно.  
Полезен енергиен съвет 4: Ако намерите познанието си концентрирано в пространството между ушите си, включете го в дишането и му позволете да придвижи енергия във всяка пора на тялото ви. Може да откриете, че това ще ви донесе по-малко главоболия!  
Полезен енергиен съвет 5: Всеки път когато усещате досада или празнота, това вероятно е защото жадувате за духовна храна. Поемете дълбоко дъх няколко пъти и си мислете за това като еквивалент на изпиването на чаша прясно изцеден портокалов сок.
image
 
Полезен енергиен съвет 6: Опитайте да си спомните последния път когато се вслушахте във вашата интуиция или последвахте насоката, дадена ви от живота. Тази информация дойде от усещане, предчувствие, глас или картина? Запишете го и нека ви стане навик да записвате впечатленията си, за да ускорите изучаването на езика на вашата енергия.
image
   
Полезен енергиен съвет 7: Помолете някой по-възрастен от вашето семейство да ви опише какъв сте бил като малко дете. Дали сте отхвърлили някоя страна от характера си, като своята възбудимост, или страст към бръмбарите? Ако е така, повикайте обратно в живота си тази част от себе си и я оставяйте винаги да се проявява и утвърждава.image   
Полезен енергиен съвет 8: Отнесете светлината на познанието към нещо, което преследвате принудително – скоро ще се отъждествите повече със светлината, отколкото с обекта и той ще загуби силата си.
image
  Полезен енергиен съвет 9: Бъдете като бебе – поплачете на воля две минути. След като изчистите вашата неудовлетвореност и тъга, огледайте се с благоговение и изживейте момента отново
image
 
Полезен енергиен съвет 10: Представете си себе си като кладенец, пълен с чиста вода. Всеки път когато някой опитва да изхвърли токсичен отпадък в кладенеца ви, защитете го с капак и нека отпадъкът да отскочи от него. Да бъдете съд за „изхвърляне на отпадъци“ не е добре за никой.
image  
Полезен енергиен съвет 11: Емоционалната енергия изисква време, за да се разсее. Позволете си, въпреки дискомфорта, който това влачи след себе си, да се почувствате нерешителен за известно време. Накрая ще сте създали повече място за чиста духовна енергия.  
Полезен енергиен съвет 12: Когато сте объркан, изчакайте. Объркването е знак, че енергията се променя вътрешно. Когато е достатъчно променена, всичко ще си дойде на мястото и ще знаете какво да правите по-нататък.  
Полезен енергиен съвет 13: Доверете се на трансформацията като начин на живот. Буквално седнете и кажете на висшето си Аз, че искате да плувате със своето същество, а не да се придържате към някаква определена форма. Висшето ви Аз ще ви напомня вашия ангажимент, даже когато не искате.
  Полезен енергиен съвет 14: Поддържайте дневник на сънищата, за да можете да обърнете внимание на нововъзникващи теми. Подобни усещания с различни персонажи показват, че плеяда емоции се опитва да пробие и да мине през вас.
  Полезен енергиен съвет 15: Днес настройте внимателно вашата фина радарна система да ви преведе през трафика. Отбележете дали пътя, който избрахте спестява време и енергия!image  
Полезен енергиен съвет 16: Отбележете си често да следите внимателно дишането си, позволявайки на вниманието си „да се потопи“ в тялото ви. Това преразпределение на енергия ще намали хватката на егото и ще засили отъждествяването с духовната ви природа.  
  Полезен енергиен съвет 17: Когато въртящите се в кръг мисли ви подлудяват, теглете един шут на осъзнаването. След секунди ще забележите, че раменете ви се отпускат, тъй като енергията слиза надолу в тялото ви.  
Полезен енергиен съвет 18: Когато някой път откриете, че сте в лошо настроение, отбележете за какво мислите и след това се освободете от него. Кажете си, че не е необходимо да се знаят всички отговори. Наблюдавайте съзнанието си как се разширява и настроението ви се подобрява.  
Полезен енергиен съвет 19: Отбележете как се чувствате когато съдите. Може би така, сякаш се храните с някаква нездравословна храна. Опитайте да изчистите мислите си и вижте дали ще се почувствате така, сякаш сте изяли една прясна ябълка.image  
Полезен енергиен съвет 20: Изберете част от живота си, от която не сте доволен. Отбележете количеството енергия, което ви е нужно, за да преодолеете това и се закълнете да замените свързаните с това мисли с твърдения, които отразяват вашия потенциал.  
Полезен енергиен съвет 21: Ако се чувствате изчерпан – проверете лещите си. Тe може да са надраскани или замърсени и да се нуждаят от хубаво почистване.  
Полезен енергиен съвет 22: Ако имате главоболие, идете да покопаете земята. Структурата на калта по ръцете ви ще ви откъсне от мислите ви за достатъчно дълго време, за да се разсее напрежението.
image
 
Полезен енергиен съвет 23: Заемете се да създадете връзка с отхвърлените части от себе си. Ако това е тялото ви, обещайте тържествено да го върнете обратно в любящото си съзнание. Ако духът ви е отишъл временно под земята – отделяйте по няколко минути всеки ден, да го поканите обратно във вашия свят.  
Полезен енергиен съвет 24: Вземете един аспект от тялото си, който цените и му благодарете всеки ден. Отбележете как се разпространява позитивното внимание, движейки се към повече любов и оценяване на цялото тяло.  
Полезен енергиен съвет 25: Следващият път, когато вашето вътрешно чудовище пищи да го нахраните, постойте в дискомфорт и напрежение около пет до десет минути, докато енергията разпалва огъня на трансформацията. След това действайте осъзнато. Можете да откриете, че вече не се „нуждаете“ от това, което търсехте.  
Полезен енергиен съвет 26: Започнете да гледате на тялото си като място на изобилие, а не на липси. Вместо да се фокусирате върху това, което не сте имали, обещайте си тържествено да си давате нещо подхранващо всеки ден. Понякога това може да е една разходка или пресни ягоди – друг път може да е следобедна дрямка.
image  
Полезен енергиен съвет 27: Ако сте готови да отхвърлите пластовете, скриващи вашето сияние, заемете се с минипрочистване. Заменете с пресен плодов или зеленчуков сок едно или две яденета (общо, не ежедневно) всяка седмица.  
Полезен енергиен съвет 28: Осигурете си поне едно изхождане на ден. Ако имате мързеливи черва, купете си сок от алое вера и пийте по малко преди лягане. Това е естествен и деликатен начин да помогнете на процеса на отделяне.  
Полезен енергиен съвет 29: Направете първата крачка на енергийна самостоятелност, като се отворите за истината за вашите взаимоотношения. Просто приемането на истината, независимо дали е болезнена или не, ще върне обратно в тялото ви енергия.  
Полезен енергиен съвет 30: Вземете лист хартия и напишете всяка обида или нараняване, които можете да си спомните. Закълнете се да изживеете чувствата и да се освободите от обидата колкото може по-скоро. Знаете, че вече сте простили когато психическия спомен за инцидента вече не предизвиква емоционална реакция.  
Полезен енергиен съвет 31: Посветете 15 минути от деня да бъдете с любимия си човек. Преди да заговорите или обмените чувства, използвайте няколко мига да поседите хванати за ръце или прегърнати. Свържете дишането си с нейното или неговото дишане – ще почувствате връзката си заредена с живот.
image
 
Полезен енергиен съвет 32: Огледайте се за саботиращи поведения. Запитайте се кое е поведението, което ви разсейва и бъдете готови да чуете. Благодарете му за добрата служба преди да го освободете от задължение.  
Полезен енергиен съвет 33: Следващият път когато възникне напрегната ситуация в работата, издърпайте енергията в тялото си и се свържете със същността си като поемете дълбоко дъх няколко пъти. При една дневна криза това ще ви предпази от загуба на големи количества енергия.
  Полезен енергиен съвет 34: Създавайте повече, купувайте по-малко. Енергията, която търсите, живее във вас.
  Полезен енергиен съвет 35: Вземете опис на изборите, които сте правили в течение на деня. Изразете благодарност към себе си за направените избори, които ви изпълват с енергия. Разгледайте внимателно тези, които не го правят и се попитайте, как да промените ситуацията. Когато получите отговор – ще отнеме ден или два – продължете като направите промяна.  
Полезен енергиен съвет 36: Определете дата за среща със сърцето си... само вие двамата. Кажете му на глас, че сте готови да чуете какво има да ви каже. Бъдете готови да пролеете няколко сълзи; няма сърце да не е необременено с неосвободена тъга. Когато сърцето ви се облекчи, то радостно ще ви поведе към вашата страстна съдба.  
Полезен енергиен съвет 37: Следващият път когато не сте съгласни с нечии думи или действия, опитайте да останете духовно свързан с него, докато изразявате своята истина. Отбележете как се чувствате, като потвърждавате неговата същност по средата на разногласието.  
Полезен енергиен съвет 38: Преценете вещите си, включително гардероба, колата и тези в домакинството си. Нещата, които най-силно ви отразяват, ви карат да се смеете. Дарете тези артикули, които не отразяват този, който сте – те ще отразят нечия друга същност!
image
  Полезен енергиен съвет 39: Сложете пред вас дузина от любимите си дискове. Запитайте се кои песни имате настроение да чуете. Отбележете чувствата, които се възбуждат във вас докато ги слушате. Чувствате ли се вдъхновени, натъжени или ядосани? Няма нужда да анализирате произхода на чувствата – просто оставете музиката да ви движи.
image
 
Полезен енергиен съвет 40: Преди да правите любов, обещайте си да отворите всичките си енергийни центрове, от основата на гръбначния стълб до върха на главата си. Карайте бавно и изживейте удоволствието от пълния оргазъм.  
       Полезен енергиен съвет 41: Сега, точно в този момент, помислете за най-смешния филм, който някога сте гледали. Спомнете си първия път когато го гледахте и си спомнете как се чувствахте. Отбележете как коремът ви се повдига и сваля, когато вълни от енергия се движат в тялото ви в отговор на веселието от всичко това.
image  
Полезен енергиен съвет 42: Посветете един след обед на удоволствието. Открийте удоволствие във всичко, което правите: дишане, ядене, разходка или работа. В края на деня забележете как се чувствате.

 
Качество Твърдение Резултат Цвят Енергиен център на тялото
Увереност АЗ СЪМ
УВЕРЕН
Сигурност и Растеж червено Енергиен център в основата на гръбначния ви стълб
Съзидателност АЗ СЪМ СЪЗИДАТЕЛЕН Желание и Удоволствие оранжево Вторият енергиен център на тялото, който е разположен зад пъпа
Набиране на сила АЗ СЪМ
СИЛЕН
Сила и Самоуважение жълто Центърът на набирането на сила се намира в коремната ви кухина или слънчевия сплит.
Любов АЗ СЪМ ОБИЧАЩ Откритост и Общуване зелено Енергийният център на любовта е локализиран близо до сърцето ви
Изразяване АЗ СЪМ ИЗРАЗИТЕЛЕН Удовлетворение и Дисциплина ярко синьо Гърло  
Проницателност АЗ СЪМ ПРОНИЦАТЕЛЕН Проникновение и Насочване индиго Третото ви око, центърът на челото ви
Вдъхновение АЗ СЪМ ВДЪХНОВЕН Просветление и Чудеса пурпурен върха на главата ви, над третото око.
   
Повече от 15 години, Кимбърли Кингсли изучава принципите на въплътената духовност и лечение. В



Гласувай:
1



Следващ постинг

1. анонимен - backlink check backlinks service
21.11.2011 18:53
hey all kolekciaotznania.blog.bg blogger discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer webmaster service john seo <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> build backlinks Take care. Jay
цитирай
2. анонимен - maverickmoneymaking you can easily rake in $11, 917 per month
06.02.2012 08:10
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike
цитирай
3. анонимен - Get massive web traffic and backlinks with best xrumer service
19.02.2012 05:23
Get up to 100000 forum backlinks with our backlinks service & massive targeted traffic Get large web traffic using best backlink blast today. We can post your marketing message up to 100’000 forums worldwide, get insane amount of backlinks and great targeted web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a>
цитирай
4. анонимен - Интересный форум для женщин
24.10.2012 19:32
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=5155">justlady.ru</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolekciaotznania
Категория: Хоби
Прочетен: 27657
Постинги: 4
Коментари: 5
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930